tirsdag 15. oktober 2013

Sesongen 2013

Sesongen 2013 - seriemester og KM sluttspill

 11er - 2013

4 plass etter en god sesong.
Hatt en del skader og har i enkelte kamper lånt spillere. Hatt mange tøffe kamper, noe har bikket vår vei og noen har vi knepent tapt. Alt i alt en god sesong. Burde og skulle helst ha vært nærmere toppen.

Men vi har lært masse i år. Vi er blitt tøffere, sterke og raskere. Vi har gradvis blitt et mer komplett lag som spille veldig fin fotball. Må også fra i år, ta med oss at vi må kjempe fra første stund, aldri gi oss. Og på den måten klare å få de jevne kampene til å gå vår vei.
En spiller gikk før de siste kampene og fikk inn to nye. Dette taklet vi bra.

7er - 2013

Seriemester etter en tøff sesong. Mange gode og tette tøffe kamper som vi vant. Alle har bidratt en veldig bra sesong på 7er. Hurtigere spill og mer bevegelse har gitt oss mange artige og gode opplevelser. Vi har fra første kamp vist at vi syns dette er en artig spilleform, og vi har vært konsentrerte og har hatt super innsats i nesten alle kampene. Med bare 3 tap, viser vi at vi har vært på høgget i alle kampene. Har vært artig og spennende helt til siste seriekamp. Hvor vi også viste at vi taklet presset med å stå fram og spille en kjempe bra kamp. God innsats også i KM sluttspillet. Litt "arbeidsuhell" mot 2000, men vi reiser oss og vise Blåmann hvem som var best. Alt i alt en veldig god 7er sesong i år.







Mål 2013 - totalt inkl. treningskamper, turneringer og seriekampene
Totalt 207 mål i 2013

Fredrik 1 mål totalt
Johan: 1 mål totalt
Martin: 2 mål totalt
David: 3 mål totalt
Morten: 5 mål totalt
Sigurd: 5 mål totalt
Håkon Berg: 5 mål totalt – spilt 8 kamper
Ruben: 9 mål totalt – spilt 8 kamper?
Emil: 11 mål totalt
Gjøvik: 14 mål totalt
Ulrik 14 mål totalt
Isak: 15 mål totalt
Tobias 19 mål totalt
Magnus: 23 mål totalt
Ola: 80 mål totalt – spilte ikke de siste 10 seriekampene

Kalender