torsdag 14. august 2014

UK 2014

Skarp G99 sin tur til Enlgand 2014 - 4 til 11 august
En fantastisk tur med gjengen ble det. Reisen, oppholdet, turene, treningene, kampene og samholdet den uken var kjempe bra. En flott gjeng som alle bidro til at det ble en minnerik og super tur for samtlige.
Trening hver dag tar på. Innimellom var det mange slitne føtter, men vi stod på. Litt temperatur blir det litt innimellom, men det er slik det skal være. Veldig lærerikt for oss alle å ha Anthony som gjestetrener. Han var flink, veldig flink å få spillerne til å yte, lære og stå på. Lærerike kamper mot Ashford Town. Ikke minst supert å møte et "helt" annet lag enn det vi normalt møter. Spillestill og fysikk var annerledes enn det vi har her hjemme. Vi fikk prøvd oss på straffekonkurranse, som vi gikk seirende ut av. Best når det gjelder - herlig.

Vi har kjørt goKart - 30 min hver og en av oss. Tøft, fort og kult.
Vi har shoppa på et greit stort kjøpesenter. Vi har vært på omvisning på Wembley. Der fikk vi oppleve tribunen, akustikken, vi var innom garderobene, og hadde innmarsj ut på banen som Norway vs "Rest of the world" når vi stilte opp for å gå ut.


Vi var å så på pre-season kamp mellom Tottenham vs Schalke 04 på Withe Hart Lane, hvor vi satt bra. Og godt liv på tribunen med nærmere 36.000 tilskuere. Guttan lærte seg et triks på hvordan man skal komme seg inn til London med å ta toget motsatt vei(!) etter kampen.


Vi har fått vært masse i lag. Vi har lagt fra oss mobilene, paddene og PC/mackene og snakket og vært i lag. Vi har oppført oss fint på hotellet, med et sånt tøft program, så har guttan og apparatet rundt sovnet relativt tidlig hver kveld. Vi har spist god engelsk frokost hver dag. Litt variert lunsj. Vi har spist både på restaurant og små spisesteder. Vært på pub å sett fotball på TV.

Tog, undergrunn og dobbeldekkerbuss har vi kjørt. Vi har kjørt taxi, vi har kjørt chartret buss. Stort sett har vi kommet oss dit vi ville. Vi har vandret rundt i London, sett noen kjente bruer og et berømt øye. Opplevelser som jeg tror alle satte stor pris på.

En kjempe fin tur og en fin gjeng å dra på tur i lag med. Takk til Jarle og Stein-Helge som bidro med masse under oppholdet. Fantastisk å være et trener og hjelpeapparat på 4 personer når man er på en sånn tur.

Kalender